Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Tu ce soluții ai găsit pentru depozitarea lichidelor deasupra solului?

Fie că vorbim despre lichidele alimentare sau nealimentare, depozitarea acestora deasupra solului poate reprezenta o adevărată provocare pentru orice tip de proiect. În cazul aplicațiilor care necesită o astfel de depozitare, 1st Criber îți recomandă rezervorul vertical suprateran.

rezervor-vertical

Acest tip de bazin vertical permite atât stocarea lichidelor alimentare, cât și a celor nealimentare, oferind în același timp mai multe avantaje.

  • Te ajută să economisești spațiu! Dacă nu dispui de un spațiu generos de depozitare, poziționarea pe verticală a rezervorului este soluția ideală pentru tine.
  • Te ajută să economisești resurse! Dacă ai nevoie să stochezi un volum mare de apă pentru proiectul tău, alegerea rezervorului de apă vertical este cea mai bună soluție. Un plus al poziționării pe verticală este că forța gravitațională își va face întotdeauna datoria.
  • Te ajută să economisești bani! Amplasarea supraterană a rezervorului cilindric vertical te ajută să elimini costurile pentru săpături aferente montării unui rezervor subteran. În plus, nu necesită costuri de întreținere.
  • Te ajută să economisești timp! Datorită posibilității de a amplasa gura de vizitare în orice loc al rezervorului, efortul depus pentru mentenanța acestuia este minim.

Rezervoarele cilindrice verticale au trecut cu brio testările efectuate de către PROCEMA CERCETARE în ceea ce privește rezistența structurală, deformările elastice, încărcările hidrostatice și dinamice. Mai mult decât atât, pentru a asigura calitatea și eficiența produsului, rezervoarele verticale au fost testate seismic de către Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

rezervoare-verticale

În funcție de aplicațiile pentru care sunt proiectate, rezervoarele verticale supraterane au diverse tipuri de baze. În vederea alegerii unui rezervor optimizat pentru aplicația ta, specialiștii 1st Criber te vor îndruma în alegerea bazinului optim pentru afacerea ta:

rezervor-vertical-cu-fund-platrezervor-vertical-cu-fund-bombatrezervor-vertical-cu-fund-conic
Rezervor vertical cu bază platăRezervor vertical cu bază bombatăRezervor vertical cu bază conică

1st Criber îți oferă soluții! Contactează-ne!

Telefon: 0233 280 300
Email: comercial@cribernet.ro
Ofertare rapidă: http://bit.ly/31ZPWLf


TOP