Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Uită de poluarea cu produse petroliere!

Prelevarea probelor de apă reprezintă o etapă importantă în desfășurarea analizei apei. În urma montării separatorului de hidrocarburi 1st Criber, pe data de 23.02.2017 au fost prelevați 5 litri de apă uzată proveniți de la o stație peco din Chișinău.

separator hidrocarburi 1st Criber

 

Indicii controlați în acest proces au fost materiile aflate în suspensie, consumul chimic de oxigen, consumul biochimic de oxigen și produsele petroliere. Probele testate au fost luate atât de la intrarea apei în separatorul de hidrocarburi, cât și de la ieșirea apei din separator.

Apa uzată provenită de la Stația Peco a reprezentat o problemă pentru specialiști timp de un an jumătate, timp în care rezultatele continuau să fie în dezacord cu prevederile legale. Încercările repetate de a găsi o soluție a îndreptat specialiștii către compania 1st Criber. Rezultatele primite în data de 02.03.2017 au fost surprinzătoare, calitatea apei la ieșirea din separator fiind în parametri legali.

buletin analize separator hidrocarburi 1st Criber

 

1st Criber – deversare responsabilă a apelor uzate!


TOP