Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Vești bune pentru agricultori!

Guvernul îți dă subvenția pentru motorină, 1st Criber îți dă soluția optimă pentru stocarea ei!

subventii-agricultura-2016

Executivul a aprobat recent Hotărârea de Guvern privind plata ajutorului de stat, în anul 2016, pentru reducerea accizei la motorină utilizată în agricultură. S-a alocat o sumă considerabilă – 338,8 milioane de lei, plata către fermieri făcându-se trimestrial.

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă (stabilită la 21 euro/1 tonă) pentru motorina utilizată în efectuarea lucrărilor mecanizate în sectoarele vegetal, zootehnic și îmbunătățiri funciare. Beneficiarii acestei subvenții achiziționează cantitățile necesare și păstrează documentele fiscale de cumpărare pentru decontare.

bidoane-motorina

De ce să depozitezi motorina în condiții rudimentare, când sunt alte soluții mult mai bune și mai practice?

1st Criber sprijină consumatorii finali de carburant, în special motorină, în optimizarea consumurilor şi minimizarea costurilor de aprovizionare, punându-le la dispoziție rezervoarele de distribuție carburant. Acestea sunt fabricate din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă, o materie primă care are calități net superioare materialelor tradiționale, care nu corodează și nu ruginește.

Rezervoarele de distribuție carburant 1st Criber sunt mobile sau fixe, cu pereți dubli și formă cilindrică, eliptică, paralelipipedică. În cazul celor cu perete simplu, forma poate fi cilindrică, eliptică sau paralelipipedică având în dotarea standard cuvă de retenție.

Aceste dispozitive respectă în totalitate cadrul legislativ și normativ aplicabil în România. În plus, rezervoarele de distribuţie carburant marca 1st Criber, pot fi dotate “full option” (pereți dubli sau cuvă de captare, contor cu afișaj mecanic/digital, pompă motorină cu un debit > 40 l/min, filtru pentru captarea apei, furtun pentru alimentare cu o lungime de 14 m, stingător cu pulbere P6 / P9 / P50, etc).

Ține pasul cu noutățile, inovația și respectă standardele impuse de UE!


TOP