Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Avantaje pentru fermieri

Fermierii sunt încurajați mereu să se asocieze ca să-și găsească piețe de desfacere pentru producția realizată și să formeze lanțuri integrate de producție. Ministerul Agriculturii pregătește un act normativ cu beneficii pentru membrii cooperativelor.

Este în lucru la Ministerul Agriculturii un act normativ care să asigure facilități și beneficii membrilor cooperativelor sau grupurilor de producători. Una dintre facilități este reducerea sau anularea impozitelor pe teren pentru cei care intră în asociere.” a declarat pentru TVR Nicolae Popa, director adjunct AFIR.

bani

Sursa: www.agroinfo.ro

În acest mod, fermierii vor avea înca o susţinere financiară pentru investiţii. Agricultura anului 2015 fără suport industrial este o utopie.

Din această perspectivă, compania 1st Criber România încurajează investiţiile din acest domeniu de activitate. Astfel, gama de produse destinate agriculturii şi zootehniei, reprezintă prima opţiune. Printre dispozitivele destinate agriculturii se află silozurile, adăposturile pentru animale sau roabele agricole. Toate sunt fabricate în România de compania 1st Criber, respectând standardele europene. În plus, orice fermier beneficiază de garanţie de calitate şi livrare foarte rapidă. Mai multe informaţii despre gama produselor agro, descoperă aici.

1st Criber – Soluţii AGRO la preţ de producător


TOP