Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Campania agricolă de toamnă, gata de start!

Motorina are o pondere importantă în costul total de producție, începând de la înființarea culturilor, întreținerea acestora și până la recoltare. În medie, un fermier consumă 80 litri/ha/an agricol pentru cultura mare. 1st Criber sprijină consumatorii finali de carburant, în special motorină, în optimizarea consumurilor şi minimizarea costurilor de aprovizionare, punându-le la dispoziție rezervoarele de stocare și distribuție carburant.

promotie-rezervoare-carburant-septembrie

Astfel, fermierul nu mai are grija motorinei, el putându-se ocupa de performanța agricolă, obiectivul său principal.

Rezervoarele de distribuție carburanți 1st Criber sunt fabricate din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă, o materie primă care are calități net superioare materialelor tradiționale, care nu corodează și nu ruginește.

Pot fi mobile sau fixe, cu pereți dubli și formă cilindrică, eliptică, paralelipipedică. În cazul celor cu perete simplu, forma poate fi cilindrică, eliptică sau paralelipipedică având în dotarea standard cuvă de retenție.

Aceste dispozitive respectă în totalitate cadrul legislativ și normativ aplicabil în România.

1st Criber – susținem performanța fermierilor!


TOP