Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Creații tehnice Formtehnik – prototipare și modelare din P.A.F.S.

Pentru a oferi un plus valoric clienților 1st Criber și pentru a răspunde cu brio celor mai îndrăznețe proiecte ce au la bază modelarea din poliesteri armați cu fibră de sticlă, am extins portofoliul companiei cu produse și creații tehnice ce definesc brandul Formtehnik.

logo-formtehnik

Unul dintre cele mai provocatoare proiecte dezvoltate de către echipa tehnică este și kiosk-ul Coffee 2 Go – concept implementat pentru persoanele care nu își permit luxul timpului.

coffee-2-go-piatra-neamt

Principala caracteristică tehnică a kiosk-ului realizat de 1st Criber este mobilitatea maximă de care acesta dispune. Produsul beneficiază de proiectare și producție computerizată, ceea ce face ca formele sale să fie modelate 100% conform proiectului. Compact, impermeabil, termoizolat și ergonomic, kiosk-ul din fibră de sticlă beneficiază de rezistență îndelungată în timp.

Un alt produs inovator 1st Criber realizat din poliesteri armați cu fibră de sticlă este beciul modular subteran – o pivniță modernă cu funcționare autonomă și răcire naturală. Acest tip de beci folosește capacitatea de izolare a solului și temperaturile mai scăzute ale nopții.

beci-formtehnik

Beciul subteran are o capacitate de 4250 de litri și o înălțime interioară de 220 cm. Beciul este accesorizat la interior cu rafturi din plywood, bașă pentru colectarea condensului sau a eventualelor scurgeri accidentale. Acesta este prevăzut cu scări pentru coborâre dotate cu balustrade și benzi rugoase împotriva alunecării, și ușă cu sistem de închidere ermetic.

Progresul tehnologic în modelarea fibrei de sticlă aduce îmbunătățiri și sectorului agricol, oferindu-i o serie de echipamente extrem de utile, menite să asigure productivitate sporită în muncile zilnice ale fermierilor. Compania 1st Criber a dezvoltat o gamă diversificată de creații tehnice pentru agricultură, destinate optimizării spațiului și creșterii productivității. Din portofoliu amintim adăposturile pentru animale (IGLU S și XXL), roabele agricole, adăpătorile pentru animale, vanele de dezinfecție și cuvele piscicole.

Cu o experiență îndelungată în modelarea și execuția din poliesteri armați cu fibră de sticlă a unor categorii diverse de echipamente, instalații și produse destinate industriei, agriculturii și activităților de agrement, specialiștii 1st Criber răspund mereu cu entuziasm și creativitate provocărilor prezentate de proiectele noi, unice și îndrăznețe.

Sub deviza „If you can dream it, we can mould it!” te invităm să ne provoci cu cele mai extravagante proiecte la care nu îndrăzneai să visezi că s-ar putea realiza vreodată.

1st Criber – dezvoltare și inovație tehnologică!


TOP