Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Delphin 5.5 – Criber Nautics depăşeşte graniţele României

Expoziţia Criber Nautics 2015 a însemnat şi lansarea oficială de noi modele de ambarcaţiuni. Este şi cazul Delphin 5.5. Acest model a fost foarte bine primit de toţi vizitatorii. Beneficiind de preţ promoţional pe toată durata expoziţiei (4116 EURO + tva, fără motor), Delphin 5.5 a impresionat datorită detaliilor constructive şi aspectului.

Unul dintre amănuntele care ne-a atras atenţia la această manifestare a fost faptul că vizitatorii au acordat denumiri sau descrieri neoficiale modelelor expuse. În cazul Delphin 5.5, un vizitator din Ucraina l-a denumit “Micul iaht” sau “un iaht mai mic“. Ne-a lăudat pentru iniţiativă şi a rămas foarte surprins de faptul că ambarcaţiunile Criber Nautics sunt fabricate în România.

Un alt aspect care l-a încântat pe vizitatorul nostru a fost cel legat de clasa în care este încadrată Delphin 5.5: C – Dunăre, deltă, ape interioare şi maritime în apropierea coastei. În momentul în care vizitatorul nostru a aflat că poate naviga pe mare în zona coastei, ne-a spus că pentru el ar fi o afacere extraordinară să organizeze plimbări private cu această “ambarcaţiune de lux“.

delphin-5.5

Preţul oferit de dumneavoastră este unul extraordinar de bun. Mă bate gândul să fac o afacere din plimbări private la malul mării. Sunt sigur că în maxim un an investiţia va fi acoperită. Felicitări Criber Nautics. Felicitări constructorilor de ambarcaţiuni fabricate în Pângăraţi, România. Voi povesti şi prietenilor mei despre cele văzute la expoziţia dumneavoastră şi sigur vă voi contacta!” – ne-a spus Oleg Kușnarenko, vizitator din Ucraina.

Domnul Oleg ne-a oferit un nou moment de bucurie. Suntem echipa Criber Nautics şi fabricăm bărci cu pasiune în România. Descoperiţi toate modelele noastre până în data de 30 august 2015, în Bicaz Lacul Izvorul Muntelui, port Bicaz, judeţul  Neamţ.

 

Bărcile Criber Nautics – Detalii şi pasiune


TOP