Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Expoziţia de bărci – Criber Nautics

Expoziţia de ambarcţiuni produse în România este în plină desfăşurare. Compania 1st Criber a dezvoltat divizia de ambarcaţiuni intitulată generic Criber Nautics. Sub aceeaşi titulatură, expoziţia nautică a debutat sâmbătă 15 august 2015 cu ocazia evenimentului Ziua MarineiCriber Nautics  îşi propune să ofere tuturor iubitorilor de bărci, pescuit şi relaxare, posibilitatea de a alege o ambarcaţiune optimă ce respectă toate cerinţele esenţiale privind siguranţa în construcţie, exploatare, protecţia sănătăţii şi mediului în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Toţi cei care au trecut pragul expoziţiei noastre ne-au felicitat pentru modelele deosebite şi pentru aspectul şi specificaţiile tehnice ale ambarcaţiunilor Criber Nautics. Un alt fapt foarte apreciat de vizitatori este si preţul acestora. Pe toată durata evenimentului, preţurile sunt reduse pentru a încuraja pasionaţii să achiziţioneze bărci de calitate, fabricate cu mândrie în Pângăraţi, Judeţul Neamţ-România. În cadrul Criber Nautics 2015 veţi regăsi modelele: Delphin 5.5, Delphin 5.0, Arrow, Lotca 1st Criber, Joy, Canoe 1st Criber, Tiny.

criber-nautics

Un punct de atracţie pentru vizitatori îl reprezintă şi tombola organizată special pentru aceştia. Premiile surpriză sunt din domeniul nautic şi vor fi atribuite prin tragere la sorţi în data de 31 august 2015. Câştigătorii vor fi prezentaţi pe site-ul www.cribernautics.ro. În plus, cei care nu se pot decide asupra modelului pe care doresc să îl achiziţioneze până la finalul evenimentului, beneficiază de vouchere cu reduceri, valabile până în data de 15 octombrie 2015.

Expoziţia de ambarcaţiuni Criber Nautics 2015 este deschisă până în data de 30 august la Bicaz, lacul Izvorul Muntelui – Port Bicaz, judeţul Neamţ. Click aici pentru mai multe fotografii din cadrul expoziţiei. Vă aşteptăm să vorbim despre bărci!

Criber Nautics  – Bărci din pasiune


TOP