Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Expoziţie Bărci Criber Nautics – Ziua Marinei 2015

Acestea sunt valorile care ne-au determinat să intrăm în lumea nautică. Ambarcaţiunile fabricate de compania 1st Criber România beneficiază de experienţa acumulată în peste 17 ani de activitate. Datorită specialiştilor de care dispunem, am reuşit să inovăm şi să dezvoltăm cele mai competitive produse realizate din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă. Ambarcaţiunile, alături de toate produsele noastre, beneficiază şi de calitatea certificată TUV Nord.

expozitie-barci-criber-nautics

Pentru a susţine aceste afirmaţii, avem plăcerea de a vă invita la un eveniment deosebit: Ziua Marinei. Compania noastră va fi prezentă cu toate modelele pe care le produce. Delphin 5.5, Delphin 5.0, Lotca, Joy, Tiny şi Canoe sunt vedetele ce se vor afla pentru câteva zile în atenţia tuturor pasionaţilor. În plus, veţi avea oportunitatea să descoperiţi inovaţiile pe care compania noastră le-a implementat în cazul Lotcii, o ambarcaţiune emblematică pentru mişcarea nautică din România.

Vă aşteptăm la Expoziţia de Ambarcaţiuni Criber Nautics începând de mbătă 15 august până duminică 30 august 2015, pentru a intra în contact direct cu ambarcaţiunile şi cu cei mai pasionaţi specialişti de bărci din România. Evenimentul Ziua Marinei se va desfăşura pe lacul Izvorul Muntelui, localitatea Bicaz, judetul Neamţ, începând cu ora 10:00.

Haideţi să vorbim despre bărci “Fabricate cu mândrie în România”!

Bărcile 1st Criber – Detalii şi Pasiune


TOP