Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Modern, practic și util

Rezervoarele subterane 1st Criber sunt concepute pentru o gamă diversificată de aplicații. Realizate din poliesteri armați cu fibră de sticlă, acestea oferă un grad foarte ridicat de rezistență, chiar și în comparație cu cele realizate din metal. Testările efectuate de către ICECON reflectă un plus al calității în ceea ce privește rezistența structurală a produsului, deformările elastice, încărcările hidrostatice și dinamice.

La 1st Criber nu trebuie să te gândești dacă rezervorul se potrivește aplicației din proiectul tău, la noi găsești rezervoare subterane proiectate special pentru nevoia ta, indiferent de ce aplicații include aceasta.

rezervoare subterane 1st Criber

Rezervoarele de incendiu 1st Criber beneficiază de un statut special, fiind impuse prin reglementări legale specifice. Potrivit Legii nr. 307/2016, obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarului investiției ori persoanei fizice sau juridice care finanțează și realizează investiții noi sau investiții la construcțiile existente. Autorizația de securitate la incendiu se mai poate obține până la 30.06.2017.

Rezervoarele de apă potabilă și lichide alimentare înseamnă, de fapt, rezervoare speciale ce trebuie să fie inactive din punct de vedere chimic, să asigure o etanșare perfectă, să fie izolate, să fie dotate cu elemente de semnalizare etc. Responsabilitatea pe care compania noastră și-o asumă în realizarea rezervoarelor de acest tip este bazată pe experiență, certificare și agrementare.

Gama de rezervoare subterane 1st Criber mai include, de asemenea și stocarea lichidelor pentru diverse aplicații, precum: stocare apă irigații, stocare diferite substanțe chimice lichide, lichide corozive sau toxice, stocare combustibil, rezervă apă animale, bazine vidanjabile etc.

1st Criber – stocarea responsabilă a lichidelor!


TOP