Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Pontonul plutitor 1st Criber – soluția proiectelor pe apă

Creat pentru cele mai ambițioase proiecte, pontonul plutitor 1st Criber întregește imaginea perfectă a casei de pe lac. Ponton plutitor, casă modulară prefabricată, ambarcațiune de agrement, hidrobicicletă, liniște, familie… un tablou de poveste?

ponton-1st-criber

Aceasta este imaginea ideală pentru echipa 1st Criber, pe care dorim să o dezvoltăm cât mai mult în România. Din 1998 ne străduim să punem la dispoziție produse sustenabile și să dezvoltăm gama de produse pentru a răspunde cât mai bine proiectelor primite.

Pontonul plutitor 1st Criber oferă oportunități nelimitate de activități relaxante lângă sau departe de malul apei. Ideal pentru accesul rapid și sigur la ambarcațiunea acostată, pontonul poate fi amenajat pentru partidele liniștite de pescuit, fiind deopotrivă locul ideal pentru plajă sau sărituri revigorante în apă, în zilele toride de vară.

ponton-agrement-pensiune-restaurant-1st-criber

Pontoanele plutitoare cu flotoare din poliesteri armați cu fibră de sticlă reprezintă soluția optimă pentru amplasamentele cu nivelul apei fluctuant. Având o structură rezistentă și stabilă, versatilitatea pontoanelor este dată de gama largă de dimensiuni la care pot fi configurate.

Flotoarele pontonului au formă tubulară și sunt confecționate din poliesteri armați cu fibră de sticlă, ceea ce facilitează transportul pontonului dintr-un loc în altul. Datorită materialului utilizat în construcția flotoarelor, acestea au o durată de viață îndelungată și nu necesită întrețineri anuale, putând fi folosite în orice sezon, fie vară sau iarnă. Sunt foarte rezistente la impact, nu zgârie și nu afectează ambarcațiunile acostate de ele. Puntarea pontonului se realizează cu lemn sau WPC, iar suprastructura pentru podea este metalică.

pontoane-plutitoate-1st-criber

Echipa de specialiști 1st Criber construiește pontoane plutitoare pentru agrement, pentru acostarea ambarcațiunilor, a hidrobicicletelor sau skijet-urilor, fiind ideale ca platforme pentru înot, poduri plutitoare, pontone pentru case, pensiuni, restaurante sau alte scopuri solicitate la cerere.

1st Criber – soluții noi pentru proiecte de vis!


TOP