Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Rezervorul vertical – soluția 1st Criber pentru depozitarea lichidelor deasupra solului

Configurate special pentru fiecare proiect în parte, rezervoarele din fibră de sticlă 1st Criber pot fi proiectate fie pentru montaj subteran, fie pentru montajul suprateran, cu poziționare verticală sau orizontală, eliptice sau modulare, realizate pentru a răspunde cu succes aplicațiilor speciale, precum retenția apelor pluviale, rezerva pentru incendiu, pentru irigații și altele.

Fie că vorbim despre lichidele alimentare sau nealimentare, depozitarea acestora deasupra solului poate fi o adevărată provocare. În cazul aplicațiilor care necesită acest tip de stocare, soluția optimă pe care inginerii 1st Criber o recomandă este rezervorul vertical suprateran, ce se poate configura în acord cu specificațiile fiecărui proiect în parte.

rezervor-vertical-5mc

Rezervoarele verticale 1st Criber au diverse tipuri de baze, în funcție de aplicația pentru care sunt proiectate: rezervor vertical cu bază plată, rezervor vertical cu bază bombată sau rezervor vertical cu bază conică.

rezervor-vertical-cu-fund-platrezervor-vertical-cu-fund-bombatrezervor-vertical-cu-fund-conic
Rezervor vertical cu fund platRezervor vertical cu fund bombatRezervor vertical cu fund conic

Rezervoarele verticale din fibră de sticlă 1st Criber te ajută să economisești spațiu, resurse și bani, datorită poziționării sale pe verticală și a volumului mic de materie primă utilizată. Un plus al acestui tip de bazin este faptul că gura de vizitare poate fi amplasată în orice loc, eliminând în acest mod costurile de întreținere.

rezervor-vertical-20mc

Rezervoarele cilindrice verticale au trecut cu brio testările efectuate de către PROCEMA CERCETARE în ceea ce privește rezistența structurală, deformările elastice, încărcările hidrostatice și dinamice. Mai mult decât atât, pentru a asigura calitatea și eficiența produsului, rezervoarele verticale au fost testate seismic de către Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

rezervor incendiu subsol

În vederea alegerii unui rezervor optimizat pentru aplicația ta, specialiștii 1st Criber sunt mereu pregătiți să te îndrume în alegerea bazinului optim pentru afacerea ta.

1st Criber – soluții de stocare optimizate!


TOP