Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Soluția 1st Criber pentru stocarea detergenților și a altor substanțe din industria chimică

Încă din anul 1998, la 1st Criber ne-am axat activitatea pe dezvoltarea de produse tehnologice sigure și calitative, benefice atât pentru proiectele clienților noștri, cât și pentru mediu.

Rezervoarele de stocare, construite din materiale compozite agreate de către Uniunea Europeană, sunt de regulă întrebuințate în industria alimentară și nealimentară, pentru depozitarea lichidelor precum apa, laptele, sucurile și alte lichide ce necesită condiții de stocare specifice. Bazinele din fibră de sticlă 1st Criber sunt, totodată, recipiente rezistente la acțiunile diverselor substanțe chimice.

rezervoare-substante-chimice

Rezervoarele 1st Criber din poliesteri armați cu fibră de sticlă, destinate industriei chimice, precum cea a detergenților, păstrează calitatea substanței depozitate, nu se corodează la contactul cu acestea, sunt rezistente la U.V. (TOPCOAT), beneficiază de greutate redusă datorită materialului compozit din care sunt construite, fiind ușor de folosit (manevrat) și transportat. La cerere, bazinele pentru stocarea substanțelor chimice pot fi configurate cu pereți dubli și cuvă de retenție.

Soluțiile oferite de către specialiștii 1st Criber sunt personalizate și adaptate fiecărei aplicații în parte, pentru a satisface cerințele celor mai exigente proiecte. Rezervoarele configurate pentru depozitarea substanțelor chimice sunt bazine cu rezistență chimică superioară, comparativ cu bazinele clasice, ce beneficiază de rezistență ridicată la solicitările termice și statice.

rezervor-stocare-detergenti

Respectând normele europene în vigoare, rezervoarele din P.A.F.S. 1st Criber destinate stocării mediilor chimice sunt fabricate din rășini speciale, bazat pe tehnologii inovatoare, utilaje de ultimă generație și rețetă de bobinare unică, care asigură durabilitate în timp și calitate superioară a produsului.

1st Criber – soluții de stocare fiabile și agrementate pentru industria chimică!


TOP