Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Un bazin de apă pentru rezerva antiincendiu înseamnă responsabilitate

O rezervă de apă pentru incendiu este întotdeauna o idee bună. Fie că ești la începutul unei construcții sau doar la nivel de modernizare a unei anexe, ai obligația, ca beneficiar, să soliciți și să obții avizul de securitate la incendiu. Potrivit Legii nr. 307/2006, autorizația de securitate la incendiu are rolul de a certifica faptul că o construcție îndeplinește cerința esențială privind siguranța împotriva unor astfel de evenimente. Necesitatea obținerii unui acestui document se atribuie în mod special clădirilor cu scop comercial și spitalelor.

infografic-rezerva-apa-incediu-4-pasi-simpli-1st-criber

Astăzi, posibilitatea de a preveni, controla și stinge incendiile este net superioară. Un amănunt foarte important în acest proces este rezerva de incendiu. Aceasta presupune o cantitate de apă special dedicată stingerii incendiilor, care este stocată și pusă la dispoziția pompierilor sau a voluntarilor, fiind disponibilă NON-STOP. Pentru a avea permanent o rezervă de apă antiincendiu este necesar un rezervor dedicat.

rezervoare-apa-incendiu

Compania 1st Criber deține toate informațiile necesare pentru a putea oferi cele mai competitive, rezistente și longevive rezervoare apă incendiu. Specialiștii noștri oferă cele mai bune soluții adaptate spațiului, necesarului legal de apă în funcție de obiectiv și timpului de reacție cât mai rapid în caz de incendiu.

Având ca viziune siguranța clădirilor în care ne desfășurăm activitățile zilnice, compania 1st Criber a dezvoltat linia rezervoarelor dedicate stingerii incendiilor, linie materializată în conceptul Criber FIRE. Rezervoarele 1st Criber destinate rezervei de apă antiincendiu sunt proiectate în funcție de spațiu, considerații volumetrice, timp de reacție etc.

rezervoare-incendiu

Avantajele rezervoarelor din P.A.F.S. 1st Criber:

  • nu se corodează;
  • fără costuri de întreținere;
  • posibilitatea fabricării cu pereți dubli;
  • posibilitatea compartimentării interioare;
  • se pot automatiza;
  • strat de protecție specială cu fibră C (la interior);
  • racorduri conform cerințelor;
  • bride pentru ridicare cu macaraua;
  • greutate redusă (față de cele din beton/metal), transport și montaj facil.

1st Criber – soluții responsabile pentru situații neprevăzute.


TOP