Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

O filă din activitatea echipei 1st Criber

Dedicație, entuziasm, loialitate, ambiție, disciplină, comunicare, coordonare, angajament, acțiune, rezultate, victorii, bucurie, perseverență, determinare, echipă… KAIZEN!

Pentru unii poate părea o înșiruire banală de cuvinte, însă pentru echipa 1st Criber înseamnă definiția anului 2021. Împreună, am dat startul meciului îmbunătățirii continue prin implicarea tuturor la nivelul Gemba.

La finele lunii ianuarie am avut parte de prima victorie. Am învins combinând loialitatea cu determinarea,  entuziasmul cu perseverența, ambiția cu angajamentul. Împreună am marcat trei momente glorioase: Florin Muscalu, Specialist Marketing Online, care a împlinit 10 ani de activitate în cadrul companiei; Sorin Vasile, Designer Industrial, care a împlinit 15 ani de activitate în cadrul firmei; și punerea în funcțiune a stației industriale de la Bertis.

lacat-florin-muscalu-10-ani-1st-criber

Florin Muscalu a fost recrutat în cadrul companiei 1st Criber în anul 2010, echipă în care s-a dezvoltat profesional și locul în care și-a descoperit pasiunea pentru marketing. Fiind persoana care învață rapid și aplică eficient, Florin și-a dorit mereu să evolueze în cadrul echipei și să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniul marketingului, cu gândul de a fi mereu updatat la tot ce ține de umbrela generoasă a marketingului digital.

Sorin Vasile, cunoscut de către colegii săi ca un om al îndemânării, susține echipa 1st Criber de 15 ani. Un adevărat artist, pasionat de materialul compozit, Sorin și-a lăsat mereu amprenta și s-a făcut remarcat, indiferent de locul în care a acționat. De la Sorin învățăm că trebuie să stăpânim mereu lucrurile așa cum trebuie, să știm mereu ce rezultat vrem să obținem, altfel ne împotmolim: „Dacă ești dispus să înveți și ajungi să stăpânești cu măiestrie, atunci vei vedea că faci o mare meserie. Acest lucru este valabil în orice domeniu, pentru oricare dintre noi.

Stația de preepurare ape uzate industriale a fost proiectată și pusă în funcțiune la fabrica de procesare carne și obținerea preparatelor din carne BERTIS S.R.L., din Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Florin și Sorin sunt doi dintre jucătorii importanți ai echipei 1st Criber, iar punerea în funcțiune a stației industriale de la Bertis reprezintă una dintre victoriile echipei. Este nevoia de contribuția întregii echipe pentru a marca cât mai multe victorii mărețe.

Anul 2021 la 1st Criber va fi un an al echipei, al victoriilor individuale și de grup. Strategia noastră pentru acest an va fi de pase scurte între departamente. Fiecare jucător va lucra la îmbunătățirea sa continuă, pentru a reuși să susțină echipa cât mai bine. Anul acesta vom ținti marele premiu și ne vom antrena ca să jucăm în campionatul european.

1st Criber – îmbunătățire continuă pentru liga campionilor!


TOP