Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Optează pentru un rezervor fabricat special pentru proiectul tău

Alegerea unui rezervor nu este deloc o sarcină ușoară, când ai de respectat un proiect. Compania 1st Criber fabrică rezervoare din poliesteri armați cu fibră de sticlă, respectând cu strictețe o rețetă personalizată de bobinaj elicoidal controlat, cu un raport optim de fibră/rășină (un raport de 70-30%).

În funcție de aplicația pentru care va fi utilizat, rezervorul poate fi subteran, suprateran sau semi-îngropat. Rezervoarele subterane 1st Criber au un grad ridicat de rezistență, în comparație cu bazinele din alte materiale și garantează siguranța în ceea ce privește rezistența structurală, deformările elastice, încărcările hidrostatice și dinamice.

rezervor-suprateran-30-mc-irigatii

Rezervoarele supraterane sunt recomandate în cazul aplicațiilor care necesită depozitarea fluidelor deasupra solului. Adaptate oricărui proiect pentru diverse aplicații, bazinele supraterane au o gamă vastă de volume, forme și mărimi.

Rezervorul vertical te ajută să economisești spațiu, resurse și bani, datorită poziționării sale pe verticală, a volumului mic de materie primă utilizată. Mai mult, gura de vizitare poate fi amplasată în orice loc, eliminând costurile de întreținere.

rezervor-vertical-80-mc-stocare-acid-clorhidric

Rezervorul eliptic poate fi depozitat cu ușurință deasupra solului sau poate fi montat pe mașină datorită suporturilor pentru transport. Rezervoarele eliptice pot fi utilizate pentru transportul necesar de apă potabilă sau pentru irigații, necesarul de apă pentru stingerea incendiilor, transportului lichidelor alimentare sau nealimentare pe autovehicule și utilaje agricole, sau în alte aplicații adaptate proiectului.

Rezervorul modular rectangular este dedicat stocării lichidelor alimentare sau nealimentare din cadrul diverselor aplicații. Confecționat din panouri cu forme și dimensiuni adaptabile, acest tip de rezervor reprezintă soluția optimă pentru valorificarea spațiilor și poate fi asamblat în locația beneficiarului.

Rezervorul modular cilindric este potrivit pentru aplicațiile în care se cer volume mari de stocare deasupra solului sau parțial îngropat. Acest tip de rezervor este destinat stocării lichidelor corozive, cum ar fi levigatul și este fabricat din panouri de P.A.F.S., îmbinate prin elemente de asamblare.

rezervor-modular-cilindric-statie-epurare-industriala

Bazinul vidanjabil este destinat depozitării apei menajere, apei uzate sau materiei grosiere evacuată din obiectiv. Bazinele vidanjabile sunt soluția pe care specialiștii 1st Criber o recomandă în cazul în care deversarea nu se poate realiza în condiții normale, ci doar prin vidanjări periodice, pentru a nu pune în pericol pânza freatică.

Gama de rezervoare 1st Criber se completează cu bazinele destinate aplicațiilor speciale, precum colectarea apei de ploaie, rezerva apei pentru incendiu, colectarea uleiului uzat, rezervoarele de distribuție pentru carburanți, cuve captare izvoare, cămine rupere pantă, rezervoare destinate stocării substanțelor chimice și altele.

1st Criber – răspundem provocărilor proiectului tău!


TOP