Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Un simplu bazin vidanjabil… sau nu?

Tehnologiile actuale ne permit să abordăm soluții pentru tot felul de probleme. Există și situații care permit doar soluționări condiționate de elementele existente în teren. Este și cazul celor naturale care nu oferă rezolvări tehnologice specifice. Una din aceste împrejurări este aceea în care nivelul pânzei freatice este la o adâncime prea mică. Din acest motiv este recomandată instalarea unui bazin vidanjabil.

bazin-vidanjabil-10-mc

Pornind de la acest raționament, utilizarea apei determină încărcarea acesteia cu substanțe nocive pentru mediul înconjurător. Apa devine “menajeră“. Aceasta din urmă este una din cele mai mari probleme la nivel mondial. Deversarea responsabilă într-un bazin vidanjabil, ajută procesele naturale să se desfășoare într-un ritm normal. În plus, legislația reglementează foarte radical faptul că apele menajere trebuie evacuate în sisteme specifice. Pentru situațiile care permit doar instalarea unui bazin vidanjabil, acest produs oferă avantajul unui preț redus și pe cel al soluționării situației deversărilor de ape utilizate.

bazin-vidanajbil-15-mc

În ceea ce privește calitatea unui bazin vidanjabil 1st Criber, principala caracteristică este etanșeitatea, urmată de rezistența în timp. Deasemenea, greutatea redusă ce determină o manevrabilitate facilă este un avantaj ce trebuie luat în considerare. Dacă mai adăugăm și faptul că acesta poate fi utilizat fără întreținere ulterioară avem o soluție completă și legală.

Pare simplu, dar îți putem dovedi că un bazin vidanjabil de calitate are înglobate foarte multe elemente din domeniul ingineriei. Așadar, bazinul vidanjabil 1st Criber beneficiază de bobinaj elicoidal din două direcții fiind fabricat din poliesteri armați cu fibră de sticlă în proporții ideale: 30%-70%. Pentru amănunte discută cu un specialist.

1st Criber – Noi chiar avem soluții!


TOP