Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Bazin apă cu bazin apă fac mai multe bazine apă!

În istorie, apa apare și ca un determinant de conflicte. Un prim eveniment de acest gen apare între anii 2450-2400 î.e.n., în anticul Sumer. Regele Urlama din Lagash a mutat cursul unor ape de suprafață pentru a-i priva de apă pe vecinii săi din regatul Umma și orașul-cetate Girsu (Irakul de azi). Astfel de evenimente au continuat timp de milenii având unele episoade importante chiar în perioada celui de-al doilea Război Mondial: avioanele britanice au bombardat barajele de pe râurile Eder, Mohne și Sorpe pentru a opri înaintarea trupelor inamice (în urma bombardării barajelor, terenurile de pe traseul inamicilor au fost inundate) și exemplele pot continua.

bazine-apa

Apa este o resursă foarte valoroasă din punct de vedere strategic. Te sfătuim să ai rezerve de apă la îndemână pentru toate situațiile în care este nevoie de lichidul vital.  De aceea, îți propun să iei în calcul bazine apă pentru o rezervă sigură. Fiecare bazin apă fabricat de compania 1st Criber România beneficiază de experiența celor 17 ani de existență, de recunoașterea calității susținută de certificare specifică și de cele mai noi tehnologii de fabricație.

Fie că ai nevoie de un bazin apă sau de un sistem de bazine apă, compania noastră îți oferă oportunitatea de a discuta cu specialiștii în domeniu. Proiectul tău este important pentru noi. 

1st Criber – un bazin apă sau chiar mai multe bazine apă! Tu alegi!


TOP