Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Cisterna apă și agricultura!

Anul 2015 este un exemplu de referință în ceea ce privește efectele secetei. În agricultură, acest fapt este vizibil prin prisma prețurilor produselor din piețele agricole românești. Această situație a fost în mai multe rânduri semnalată de compania 1st Criber România. Pe lângă faptul că am atras atenția asupra fenomenului, am oferit și soluții pentru a combate efectele ce au ca urmare sumele mari de bani pe care trebuie să le plătească toți cei ce achiziționează produse agricole vegetale. Și de această dată oferim soluții viabile de calitate la prețuri competitive.

cisterna-apa-20-mc

Avem certitudinea că orice producător agricol ar fi putut ocoli efectele secetei dacă avea în posesie o cisternă apă. Nu e mare filosofie ar spune unii. Noi știm care sunt principiile de fabricare a unei astfel de cisterne apă. Sunt amănunte care asigură utilizare îndelungată și oferă siguranța transportării lichidului vital în cele mai bune condiții.

Pentru a avea o cisternă apă de calitate trebuie să știi pe ce mijloc de transport o vei monta, dar și cât volum de apă dorești să transporți. Acestea sunt doar două elemente din cele pe care trebuie să le iei în calcul pentru a achiziționa și utiliza responsabil o cisternă apă.

Așa este: “nu e mare filosofie“, dar este INGINERIE!

cisterna-apa

Alege o cisternă apă optimă. Datorită specialiștilor aflați în echipa 1st Criber România, putem realiza orice tip de cisternă apă, respectând și îmbunătățind toate elementele constructive și de calitate ce se impun pentru fabricarea unui astfel de produs. În plus, prețul de producător, experiența acumulată din 1998 și dorință de a excela în domeniul produselor de stocare și transport lichide, ne oferă certitudinea unei cisterne apă de cea mai bună calitate.

1st Criber România – Prima Opțiune… soluțiile!


TOP