Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Plouă mult… Tu cum gestionezi acest lucru?

Schimbările climatice globale generează din ce în ce mai frecvent fenomene meteorologice extreme, manifestate prin perioade de secetă prelungite urmate de averse de ploi foarte puternice. Apa de ploaie poate fi o adevarată problemă pentru că fie staționează pe proprietate, fie curge prea repede și erodează tot în drum. Apare astfel nevoia de a gestiona apele meteorice și de a găsi soluții pentru a nu se ajunge la situații extreme cum ar fi inundațiile.

Iată două din soluțiile pe care 1st Criber le oferă pentru a manageria apele pluviale:
Rezervor criber Rain+: conceput special pentru a colecta, stoca și refolosi apa pluvială în diverse aplicații cum ar fi: irigat pe timp de secetă, spălat mașina, aleile etc.

rezervor-apa-pluviala

Separator hidrocarburi: preia spre epurare apele pluviale (suprafața betonată din jurul platformei/fabricii, suprafața parcărilor și suprafața acoperișului clădirii respective) și apele tehnologice (cele folosite în platformă).

separator-hidrocarburi-spalatorii-auto

Mai mult, conform legislației europene, orice platformă industrială, fabrică, parcare auto, autostradă, zonă cu transport auto etc trebuie să fie dotată cu un separator de hidrocarburi pentru că acestea au rolul decisiv asupra a ceea ce înseamnă calitatea apei ce se reîntoarce în natură.

Primești GRATUIT proiectul produsului tău, personalizat conform cerințelor tale. Suntem pregătiți să răspundem tuturor întrebărilor, sigur avem soluția optimă pentu tine!

Cere mai multe detalii despre produse!

Mobil: 0758 837 973 | Email: marketing@cribernet.ro


TOP